Connect With Us

13 September 2009

Cara Hack Email Yahoo!

2 komentar
Tahukah korang semua yang menggunakan email Yahoo..?? ini ada satu cara yang paling mudah untuk mencuri password email yahoo orang lain...ikut la nak curi password email sapa dia pun..pakwe ko ke makwe ke...masa ni la nak tau kejujuran seorang pakwe..ni aku nak ajar korang semua satu persatu....jom semak!!..ingat!! ini hanya untuk pengguna yahoo mail sahaja..!!

Tahap 1:
buka email korang..pastu klik pada COMPOSE..

Tahap2:
nampak tak perkataan SUBJECK..?? ha kt subject tu korang tulus perkataan ni..: RETRIEVE LOST PASSWORD



Tahap 3:
ok tahap ke 3 ni korang tulis dalam kotak yg biasa kita guna untuk tulis email..

Pada perenggan pertama tulis perkataan seperti di bawah ni:

/yahoo.managment/systemrecovery/cgi-bin/recovery/systemflood /v&t9858

pada perenggan ke dua korang selang sebaris tulis:

Login: (tulis email orang yg korang nak curi password dia)
Current E-mail: (tulis email yahoo korang)
Password: (tulis password email yahoo korang)

contoh:
-------
/yahoo.managment/systemrecovery/cgi-bin/recovery/systemflood /v&t9858

Login: serikandi80@yahoo.com
Current E-mail: cicidan@yahoo.com
Password: 12345678

Tahap 4:
Ok siap...senang je...
pastu..
Send email ini ke alamat email ni: pass_recovery_master@yahoo.com

Pastu pakat2 sabar la kejap..klo yahoo system manager tak busy dalam masa 15 minit pass_recovery_master ni akan balas email korang beserta password yg korang nak...klo busy mungkin boleh sampai 24 @ 48 jam baru depa balas email korang...

ok selamat mencuba..enjoy...

Sumber : Mykmu.net

2 Responses so far

  1. Anonim says:

    taek cok

  2. Anonim says:

    Tipuan basi coy! Masih dipake juga??? :))

Leave a Reply